Τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας πραγματοποίησαν μία επίσκεψη στο νησί της Σπιναλόγκας τη Δευτέρα 08/09/14. Τα μέλη περιπλανήθηκαν στα στενά δρομάκια, τα καλντερίμια και τις «μετζαλούνες» του νησιού, απόλαυσαν την ομορφιά του κι έκαναν μια βουτιά στην πλούσια και γεμάτη συγκινήσεις ιστορία του.

Οι γνώσεις και οι εικόνες που αποκομίσαμε ήταν για όλους μας ένα ακόμα μάθημα της ανθρώπινης θέλησης για ζωή, ακόμη και όταν όλα τριγύρω μας, φαίνονται απαισιόδοξα. Μέσα μας ξύπνησαν συναισθήματα που λειτουργούν σαν κίνητρο για το δικό μας σήμερα και την προσωπική προσπάθεια του καθενός μας.

Η εκδρομή αυτή όμως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική παραχώρηση ενός σκάφους στο πλαίσιο δωρεάς για την μετάβαση μας στο νησί, αλλά και χωρίς την ξενάγηση στον χώρο που μας παρείχε η συνοδός μας.

Έτσι, αναγνωρίζοντας τη βοήθεια τους, όλα τα μέλη και το προσωπικό της θεραπευτικής κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Συνεταιρισμό Τουριστικών Σκαφών Ελούντας και την εθελόντρια ξεναγό μας, Μιράντα Σπίθα για την πολύτιμη προσφορά τους, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να επισκεφτούμε το πανέμορφο νησί του τόπου μας και να γνωρίσουμε καλύτερα την ιστορία του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook