Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο του Ηρακλείου σημειώθηκαν λίγο μετά το τέλος της πορείας των οπαδών του ΟΦΗ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 
Από την ειρηνική πορεία πάνω από 5.000 χιλιάδων φιλάθλων του ΟΦΗ μια μικρή μερίδα εξ αυτών ξέφυγε και επιτέθηκε αρχικά στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου παραβίασαν την πόρτα του και έβαλαν φωτιά στο κυλικείο. 
Στη συνέχεια η κατάσταση έγινε ακόμη πιο έκρυθμη καθώς μια σημαντική μερίδα οπαδών κατέλαβε την Α΄ΔΟΥ εισχώρησε μέσα σε αυτή και έβαλε φωτιά στον πρώτο όροφο προκαλώντας παράλληλα και σοβαρές υλικές ζημιές. 
Η επέμβαση των ΜΑΤ κρίθηκε αναγκαία και κάπου εκεί το κλίμα έγινε εκρηκτικό στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς η χρήση των χημικών από την Αστυνομία για να διασπαστούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ προκάλεσε ασφυξία στους πελάτες των καφετεριών που έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους στο κέντρο του Ηρακλείου. 
Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη με τις οδομαχίες ανάμεσα σε μερίδα φιλάθλων του ΟΦΗ και τα ΜΑΤ συνεχίζονται στο κέντρο της πόλης και κανείς δεν είναι σίγουρος ποια θα είναι η κατάληξη των επεισοδίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook