Την έναρξη Ακαδημίας, μετά από πάρα πολλά χρόνια, γνωστοποίησε ο Α.Ο. Κεραμειά, με κεντρικό σύνθημα “Αγαπάς το Χωριό σου; Αγαπάς το Ποδόσφαιρο; Έλα κι Εσύ να Παίξουμε Μαζί”.
Επικεφαλής της Ακαδημίας θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Νεκτάριος Λουτζακλής.
Η σχετική ανακοίνωση:

«Με κεντρικό σύνθημα “Αγαπάς το Χωριό σου; Αγαπάς το Ποδόσφαιρο; Έλα κι Εσύ να Παίξουμε Μαζί”, ο Α.Ο. Κεραμειά ανακοινώνει την έναρξη των ποδοσφαιρικών του ακαδημιών.

Ένα όνειρο για τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μπουρμπάκη παίρνει σάρκα και οστά και ο Α.Ο. Κεραμειά απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Κεραμειανούς και όχι μόνο να φέρουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Αρχικά, θα δημιουργηθούν δύο τμήματα, ένα για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2007 και το 2008 και ένα για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2009 και το 2010.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο Arena Football Club στον κόμβο των Μουρνιών, από τις 4 μέχρι τις 5.15, ωστόσο, σε συνεννόηση με τους γονείς μπορεί να αναπροσαρμοστεί το πρόγραμμα.

Επικεφαλής και προπονητής των ακαδημιών αναλαμβάνει ένας παλιός παίκτης του Α.Ο. Κεραμειά, ο Νεκτάριος Λουτζακλής.

Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Α.Ο. Κεραμειά επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 73 στο Κουμ Καπί, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 7 έως τις 8 το βράδυ ή κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς, σε κάποια άλλη ώρα.

Πληροφορίες στο τηλ. 6974483127 (κ. Γιώργος Μπουρμπάκης).

Το κόστος εγγραφής είναι στα 20 ευρώ, όπως και η μηνιαία συνδρομή στην Ακαδημία.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Κεραμειά θα προσφέρει στα παιδιά αμέσως μετά την εγγραφή τους, μία σχολική τσάντα με ένα μπλουζάκι της ομάδας, σορτς, κάλτσες και φόρμα προπόνησης.

Σας περιμένουμε όλους να παίξουμε και να μάθουμε ποδόσφαιρο!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook