Ξεγυμνώνει, χτυπάει και ποδοπατάει την… ερωμένη του άντρα της! (βιντεο)

​Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο προκαλεί ποικίλα σχόλια και δείχνει την επίθεση τριών γυναικών σε μια τέταρτη!

Μια απατημένη σύζυγος μαζί με δύο φίλες της έψαξαν και βρήκαν την ερωμένη του άντρα της και τότε άρχισαν να την χτυπούν, να της τραβάνε και να της σκίζουν τα ρούχα, ποδοπατώντας την με τα τακούνια τους.

Εκείνη, σοκαρισμένη και ανίκανη να αντιδράσει, προσπαθεί να μαζέψει τα ρούχα της για να καλύψει την γύμνια της, ενώ φαίνεται να έχει μονίμως σκυμμένο το κεφάλι από την ντροπή τη

tmp_cover_370A1741.jpg
Το βίαιο περιστατικό συνέβη σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης Jinan, στην ανατολική Κίνα, μπροστά στα μάτια των περαστικών, οι οποίοι μάλλον αδιάφοροι έμειναν από το θέαμα καθώς όπως μπορείτε και εσείς να δείτε κανείς δεν βοήθησε την ανήμπορη γυναίκα.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβασαν στο Κινέζικο Twitter, οι ίδιες οι γυναίκες- τιμωροί περήφανες για το κατόρθωμά τους και κοροϊδεύοντας με πικρόχολα σχόλια το θύμα.

Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό η δημόσια ταπείνωση έχει γίνει συχνό φαινόμενο στη χώρα, από συζύγους που ξεμαλλιάζουν τις ερωμένες των αντρών τους, σε πολυσύχναστους χώρους.

Πάντως, οι Κινέζοι φαίνεται να μην διασκεδάζουν με τα συγκεκριμένα βίντεο, καθώς τα καταδικάζουν με αρνητικά σχόλια, χωρίς όμως να κάνουν κάτι πιο ουσιαστικό, ώστε να πάψουν οι συγκεκριμένες αποτρόπαιες εκδηλώσεις βίας.

star.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΣ