Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στον Εργοτέλη ο Μάρις Βερμπακόφσκις δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους». 
Ο Βερμπακόφσκις του οποίου το συμβόλαιο με τον Εργοτέλη έληγε στις 30 Ιουνίου είχε δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την κρητική ομάδα με μειωμένες αποδοχές κατά 30% αλλά δεν την έκανε αποδεκτή η καλύτερα δεν απάντησε ποτέ σε αυτή με αποτέλεσμα οι διοικούντες των Εργοτέλη να ανακοινώσουν την Δευτέρα το απόγευμα τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Λετονό επιθετικό. 
Πλέον μετά την φυγή του Βερμπακόφσκις στην κρητική ομάδα αναζητούν τον αντικαταστάτη του , ενώ θέμα αποχώρησης υπάρχει και για τον Σέρχιο Λεάλ που έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα αλλά λόγω του ότι έχει για ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με αυτή του έχει ζητηθεί από τους ανθρώπους του Εργοτέλη να φέρει πρόταση για να φύγει από την ομάδα. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης για τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάρις Βερμπακόφσκις αναφέρει τα εξής : «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Μάρις Βερπακόφσκις. Ο Λετονός διεθνής επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τα δύο τελευταία χρόνια. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook