Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν σήμερα οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κρήτης, για τον εντοπισμό μιας 23χρονης κοπέλας, μέλους πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε χθες ενώ το πλοίο βρίσκονταν εν πλω με προορισμό το λιμάνι του Αγ. Νικολάου. (Δείτε εδώ)

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Serenissima, σημαίας Αγ. Βικεντίου, ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές για την εξαφάνιση της 23χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Καρπάθου, Κάσου και κόλπου Μιραμπέλου.

Με τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου, ο καπετάνιος ενημέρωσε το λιμεναρχείο Αγ. Νικολάου για την εξαφάνιση και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, υπό τον συντονισμό του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Οι έρευνες έως και αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες.

Σημειώνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο με 48 άτομα πλήρωμα και περίπου 100 επιβάτες, μετά απο κρουαζιέρα σε λιμάνια της Τουρκίας, μετέβη στο λιμάνι της Ρόδου και στην συνέχεια στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου, απ'όπου απέπλευσε χθες και σήμερα το πρωί κατάπλευσε στο λιμάνι του Ρεθύμνου.