Ο Άρης Σούδας έγινε η 4η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους \”16\” του Κυπέλλου Χανίων, μετά από Κεραμειά, Πανακρωτηριακό και Άρη Βουκολιών.
Το συγκρότημα του Μανώλη Πηγουνάκη για τον 5ο όμιλο ήταν εντυπωσιακό, νικώντας με το ευρύ 7-3 την Παλαιόχωρα. Αυτή ήταν η 4η νίκη σε ισάριθμα για την ομάδα του λιμανιού. \”Καρέ\” των γκολ πέτυχε ο Μάστορας, δύο πρόσθεσε ο Κλωθάκης και ένα ο Καλιοτζάκης. Για τους ηττημένους τα γκολ πέτυχαν οι Κοντάκης, Καστρινάκης, Κουλούρης.

Για τον 2ο όμιλο η Δόξα Παχιανών επιβλήθηκε με 4-0 (Κένγκα, Μάρκου, Περράκης, Σφακιωτάκης) της Ιωνίας 2000, \”αγκαλιάζοντας\” την πρόκριση για την επόμενη φάση, ενώ την έκπληξη στο Κολυμβάρι έκανε ο Α.Σ. Απτέρων, που απέσπασε για τον ίδιο όμιλο, ισοπαλία με 2-2 από τα Ροδωπού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33\’ με τον Χατζηλάρη, για να φέρει… τούμπα το ματς με δύο γκολ ο Μαναρώλης (55\’, 65\’). Το βαθμό στα Άπτερα χάρισε στο 70\’ ο Ρουσκέτος.

Για τον 6ο όμιλο ΔΑΑΟΧ και Κορωνίδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 (Νταμαδάκης-Αλεξαντωνάκης), αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς, ενώ σπουδαία νίκη απέναντι στον Ηρακλή, στα Νεροκούρου, πανηγύρισε ο Απόλλων με σκορ 3-2 (Παπαδάκης, Μαρινάκης, Ντούπη-Μπομπολάκης, Τζατζιμάκης). Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα του \”Ήρα\” από ομάδα της Β\’ ΕΠΣΧ.

Για φωτογραφίες από το ΔΑΑΟΧ-Κορωνίδα πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook