Συνεχίζονται εν μέσω δύσκολων καιρικών συνθηκών, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 23χρονης, μέλους πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε την Παρσκευή το πρωί, ενώ το πλοίο βρίσκονταν εν πλω με προορισμό το λιμάνι του Αγ. Νικολάου (δείτε εδώ)

Οι έρευνες των δύο προηγούμενων ημερών στάθηκαν άκαρπες και σήμερα αναμένεται μεταξύ άλλων, να αποφασιστεί, το πώς θα συνεχίζουν οι προσπάθειες για την λύση του αινίγματος που αφορά τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλας. Όταν σταματήσουν οι έρευνες από την πλευρά του Λιμενικού Σώματος, την υποθεση θα αναλάβουν οι αστυνομικές αρχές.

Προς το παρόν, σήμερα, από το πρωί, τρία πλωτά σκάφη του λιμενικού, υπό τον συντονισμό του θαλάμου επιχειρήσεων του ΛΣ, "χτενίζουν" την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καρπάθου και των βόρειων ακτών της Κρήτης, ενώ οι καιρικές συνθήκες χαρακτηρίζονται δυσμενείς λόγω δυνατών ανέμων.

Η εξαφάνιση της 23χρονης

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής, ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Serenissima, σημαίας Αγ. Βικεντίου, ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές για την εξαφάνιση της 23χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Καρπάθου, Κάσου και κόλπου Μιραμπέλου.

Με τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου, ο καπετάνιος ενημέρωσε το λιμεναρχείο Αγ. Νικολάου για την εξαφάνιση και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της, υπό τον συντονισμό του κέντρου επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Οι έρευνες έως και αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες.

Σημειώνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο με 48 άτομα πλήρωμα και περίπου 100 επιβάτες, μετά απο κρουαζιέρα σε λιμάνια της Τουρκίας, μετέβη στο λιμάνι της Ρόδου και στην συνέχεια στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου, απ'όπου απέπλευσε και το πρωί του Σαββάτου κατάπλευσε στο λιμάνι του Ρεθύμνου.