Το ΙΝΚΑ έγινε η τρίτη ομάδα που πέτυχε το \”4 στα 4\” και η πέμπτη που εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Χανίων.
Το ντεμπούτο του Βασίλη Γωνιωτάκη συνοδεύτηκε από μία \”ασίστ\” και ένα γκολ στο ματς με τον Φωστήρα, όπου το συγκρότημα του Μανώλη Μπασιά επικράτησε με 2-0, στα Νεροκούρου, για τον 8ο όμιλο. Ο \”Γώνιω\” στο 8\’ έστρωσε με \”τακουνάκι\” τη μπάλα στον Πετράκη, που πέτυχε το πρώτο του γκολ, ενώ στο 35\’ κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, ανοίγοντας… λογαριασμό με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Μία… ανάσα από την πρόκριση είναι και ο περσινός πρωταθλητής Μινώταυρος, που επικράτησε με 4-0 του Κρητικού Αστέρα στις Μουρνιές, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου. Το σκορ άνοιξε ο Σύρμος και με το 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στ\’ αποδυτήρια. Στο β\’ μέρος ο Δημούσης έκανε το 2-0 και έκλεισε το σκορ στο 4-0, ενώ ενδιάμεσα είχε \”γραφτεί\” στους σκόρερ ο Καλέλλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Για τον 7ο όμιλο η Ένωση Θύελλα Καμίνια έκανε την έκπληξη, νικώντας με 2-1 στη Μοναχή Ελιά τον Παγχανιακό. Η ομάδα του Ακρωτηρίου έκανε βήμα πρόκρισης με τα γκολ των Τσαρτσίου (2\’) και Κουβάτση (84\’). Προσωρινά είχε ισοφαρίσει στο 50\’ ο Χρυσός για τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Χώρας, που υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα από ομάδα της Β\’ Κατηγορίας.
Για φωτογραφίες του Νίκου Μουδάκη από το σαββατιάτικο ματς Παλαιόχωρα-Άρης Σ. πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook