Την Παρασκευή 19/9 ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμήμα Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός τίτλος της θεματολογίας των μαθημάτων του Α΄κύκλου της διδακτικής περιόδου 2014-15 είναι: «10 μαθήματα-βήματα για επιτυχημένη ζωή».

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 29/9/2014 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα ώρες 17:00 έως 20:00. 

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να είναι ο εαυτός τους, να τον αγαπήσουν και να τον εμπιστευτούν. Θα ανακαλύψουν ότι είναι δυνατότεροι από ότι νομίζουν, θα μάθουν να μην φοβούνται την μοναξιά και τον θάνατο και πως να ζουν την ζωή τους στο έπαρκο κάθε ημέρα, χωρίς αναβολές για το μέλλον, γιατί ζωή είναι μόνο μία!

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ, (ειδική προσφορά για ΑΜΕΑ , ανέργους, πολύτεκνους και για ομάδες 5 ατόμων και άνω, 50 ευρώ). 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας (θέσεις συγκεκριμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr 

Πληροφορίες: www.alp.edu.gr & στο τηλ: 6936492842.