Τελευταία ενημέρωση 22:56

Σε Νοσκομείο της Αθήνας μεταφέρεται ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού ο οποίος κατέρρευσε στην διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα Ηροδότου – Εθνικού

Ήταν στο 75 λεπτό της αναμέτρησης,στο γήπεδο του Ηροδότου, στην Νέα Αλικαρνασσό, όταν ξέσπασαν επεισόδια με οπαδούς του Ηροδότου να επιτίθενται σε οπαδούς του Εθνικού.

Συγκεκριμένα λίγοι οπαδοί του Ηροδότου πήγαν στην κερκίδα όπου ήταν φίλαθλοι του Εθνικού και προσπάθησαν να τους πάρουν ένα πανό,

Εκεί ήταν και ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος στην διάρκεια των επεισοδίων ξαφνικά κατάρρευσε λιπόθυμος.

Το παιχνίδι διακόπηκε, μετά από προτροπή του αρχηγού του Εθνικού, Μανώλη Λύγκου, προς το διαιτητή της αναμέτρησης, με το γιατρό του Εθνικού να προσφέρει, αρχικά, τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο φίλαθλο, μέχρις ότου να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – που στο μεταξύ είχε κληθεί – προκειμένου να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Όπως γνωστοποίησε η πλευρά του Εθνικού, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κατσούλη κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα, καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εκτεταμένο αιμάτωμα, λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για τον 37χρονο Κωνσταντίνο Λόλη, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και μάλιστα έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ. έχει συλληφθεί ένας 27χρονος Ηρακλειώτης.

Ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου

\”Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook