Ο Άλιμος μπορεί να έβαζε… δύσκολα στον Α.Ο. Χανιά για 70\’ λεπτά, όσον αφορά την εξέλιξη του ματς και όχι την υπόθεση-πρόκριση, αλλά οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου κατάφεραν να φύγουν με νίκη 3-2 από το γήπεδο της Καισαριανής.
Με επιβλητικό τρόπο λοιπόν η Χανιώτικη ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα κληρωθεί να φιλοξενήσει δύο ομάδες της Super League. 
Ο Άλιμος προηγήθηκε στο 31\’ με τον Καραμέρη και έγινε ο πρώτος παίκτης που \”νικάει\” τον Ρίζο σε επίσημο ματς του ΑΟΧ (!), αλλά ο Κοντέων στο 65\’ με το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς με τη φανέλα της Χανιώτικης ομάδας ισοφάρισε. Στο 70\’ ο Ιωάννου από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1, αλλά η χαρά των τυπικά γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Στο 74\’ ο Κρητικός έφερε το ματς για δεύτερη φορά στο ίσα, ανοίγοντας λογαριασμό με τη μπλε φανέλα, ενώ στο 76\’ από ωραία ενέργεια του Πάγκαλου ο Νικολόπουλος σκόραρε σε… λάθος εστία για το τελικό 2-3. 
Άλιμος (Ηλίας Καλοπήτας): Βλάχος (78’ Μαυρίδης), Γούλας, Γαβριήλ, Καραμέρης, Παντελής (79’ Μουρ), Καλαϊτζίδης, Δάρρας (18’ Νικολόπουλος), Ιωάννου, Κάρδαρης, Βιγιαφάνε, Μπεριέξ.
Α.Ο. Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης (82’ Εσόνο), Μανωλάς, Κοντέων, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης (46’ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης, Καραλής, Κρητικός, Πάγκαλος (75’ Γουέλκαμ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook