Πετυχαίνοντας ένα από τα πιο γρήγορα γκολ, περίπου 20\’\’ μετά τη σέντρα, ο Κισσαμικός έβαλε από νωρίς τις βάσεις για να ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα της Γ\’ Εθνικής.
Το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου επικράτησε 3-1 της Νέας Ιωνίας, στο γήπεδο του Μάλεμε, έχοντας τη θερμή υποστήριξη περίπου 500 φιλάθλων.
Πριν συμπληρωθεί το 1\’ από κεφαλιά του Πέντσα, δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα της Νέας Ιωνίας και ο Πασιαλής μπαίνοντας… σφήνα σε αμυντικό και τερματοφύλακα, πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς με πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία. 
Στο 21\’ από ωραία ενέργεια του Βιδάλη ήταν σειρά του Λώττα με ιδανικό πλασέ να σηκώσει για δεύτερη φορά το Μάλεμε στο… πόδι! Ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας στο 29\’ πέρασε στο γήπεδο τον πρώην παίκτη του ΔΑΑΟΧ και του Α.Ο. Χανιά, Σαντριά, που έδωσε άλλη πνοή επιθετικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν βελτιωμένη εικόνα στην επανάληψη. 
Στο 53\’ ο Βισκαδούρος καταλόγισε πέναλτι σε \”μονομαχία\” του Καρβουνιάρη με τον Π. Καραχάλιο, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών. Ο Ρόππας \”σημάδεψε\” σωστά από την… άσπρη βούλα, βάζοντας ξανά στο ματς τη Νέα Ιωνία, που για αρκετή ώρα είχε φέρει σε δύσκολη θέση την άμυνα του Κισσαμικού. 
Στο 61\’ η \”βολίδα\” του Πασιαλή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 77\’ ο Λαζαρίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε εξ επαφής πλασέ του Π. Καραχάλιου. Το άγχος έδιωξε στο 86\’ ο Σουμπασάκης, σκοράροντας λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, από ιδανική σέντρα του Πέντσα.

Φάσεις-γκολ

1\’ ΓΚΟΛ: Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Πασιαλής εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα της Νέας Ιωνίας, έπειτα από κεφαλιά του Πέντσα, και με πλασέ σε κενή εστία ανοίγει το σκορ (1-0).

4\’ Σέντρα του Μποτωνάκη κεφαλιά του Σελινιωτάκη άουτ.

21\’ ΓΚΟΛ: Από ωραία ενέργεια του Βιδάλη ο Λώττας με πλασέ από δύσκολη γωνία πετυχαίνει το 2-0.

26\’ Σουτ του Καραγιάννη αρκετά έξω από την εστία.
34\’ Σέντρα του Αχμέτ γυριστό σουτ του Σαντριά, ο Κιπτίου διώχνει σωτήρια μπροστά από τον Χλωρό.
46\’ Ατομική ενέργεια του Λώττα και σουτ που καταλήγει άουτ.
49\’ Δυνατό σουτ του Τσερκέζου στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

53\’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Νταϊφώτη στον Π. Καραχάλιο που βρίσκεται στο έδαφος μετά απο \”μονομαχία\” με τον Καβρουνιάρη, με τον ρέφερι Βισκαδούρο να καταλογίζει πέναλτι εν μέσω πολλών διαμαρτυριών
Ο Ρόππας ανέλαβε την εκτέλεση μειώνοντας σε 2-1.

60\’ Φάουλ του Λώττα κεφαλιά του Κιπτίου άουτ.
61\’ Σε σουτ του Πασιαλή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
70\’ Σουτ του Πασιαλή μπλοκάρει ο Παναγιωτόπουλος.
77\’ Ο Καραγιάννης \”έκλεψε\” τη μπάλα από τον Πασιαλή κι έβγαλε μπαλιά στον Χλωρό, που έστρωσε στον Π. Καραχάλιο, το πλασέ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Λαζαρίδης.
82\’ Από μπαλιά του Κιπτίου ο Πασιαλής βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει, με τον Παναγιωτόπουλο να αποκρούει.
83\’ Σέντρα του Κιπτίου κεφαλιά του Μπάτζιο άουτ.

86\’ ΓΚΟΛ: Ο Πέντσας κερδίζει τη μπάλα από τον Τερλελή και βγάζει ιδανική σέντρα για τον νεοεισελθόντα Σουμπασάκη, που με κεφαλιά κάνει το 3-1.

87\’ Σουτ του Τσικουδάκη προσκρούει στο κάθετο δοκάρι.
90+3\’ Ο Πέντσας βγαίνει μόνος απέναντι από τον Παναγιωτόπουλο και προσπαθεί να τον \”κρεμάσει\”, με τον τερματοφύλακα της Νέας Ιωνίας να διώχνει σε κόρνερ.
Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης-Μαυρουδής (Ηρακλείου)
Κίτιρνες κάρτες: Τερλελής (23\’), Βλάχος (30\’), Σελινιωτάκης (38\’), Π. Καραχάλιος (42\’), Καραγιάννης (43\’), Καρβουνιάρης (53\’), Τύρπος (57\’), Τσικουδάκης (76\’)
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Καρβουνιάρης, Σελινιωτάκης, Βιδάλης, Κιπτίου, Μποτωνάκης, Λώττας (81\’ Μπάτζιο), Πασιαλής (85\’ Σουμπασάκης), Βλάχος (59\’ Τσικουδάκης), Πέντσας.
Νέα Ιωνία: Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας (83\’ Σινάνη), Τερλελής, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Π. Καραχάλιος, Τύρπος, Χλωρός, Α. Καραχάλιος (72\’ Πετούσης), Ερέκη (29\’ Σαντριάς)
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook