Ο Αστέρας Μανολιόπουλου νίκησε για δεύτερη φορά τη Σπάθα, με 1-0 στον Αλικιανό (φωτ. Γ. Φραγκούλης), αφήνοντας εκτός συνέχειας του θεσμού την κάτοχο του τροπαίου.

Το συγκρότημα του Παντελή Μαυρεδάκη με το "τρίποντο" αυτό πέρασε στους "16", εξασφαλίζοντας την 2η θέση του 1ου ομίλου.
Την 1η την "καπάρωσε" ο Πανακρωτηριακός, με την 4η συνεχόμενη νίκη του, με 2-1 επί του Α.Ο. Περιβολίων. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Γιαννολάρης, που πέτυχε και τα δύο γκολ. Για τον 3ο όμιλο τα Κεραμειά συνέχισαν τις υψηλές... πτήσεις, επικρατώντας με 6-1 του Νέου Σαμψών. Πρώτο... βιολί και πάλι του ΑΟΚ ο Μποντούρι, που με "καρέ" έφτασε τα 8 γκολ στον θεσμό, όντας πρώτος σκόρερ! Άξιος συμπαραστάτης του ο Μανωλεδάκης, που πρόσθεσε δύο γκολ, φτάνοντας τα 4. Οι δύο σκόρερ είχαν από ένα δοκάρι.

Το βίντεο με τα γκολ από την ιστοσελίδα των Κεραμειών:


Για τον ίδιο όμιλο Ιδομενέας και Ασπίδα έμειναν στο 1-1, αφήνοντας ανοικτούς... λογαριασμούς για την δεύτερη προνομιούχα θέση, με την ομάδα του Ναυστάθμου να έχει πάντως το προβάδισμα. 

Για τον 4ο όμιλο ο Άρης Βουκολιών επανήλθε στις νίκες, με 5-0 επί του Γρανίτη. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Λίκα, Ανιάνγκμε (έφτασε τα 7 στον θεσμό) και ένα πρόσθεσε ο νεαρός Πατελάκης.

Στο άλλο ματς του ομίλου ο Ίκαρος απέσπασε πολύτιμο 0-0 από τον Τιτάνα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους "16".