Συνέβη και αυτό... Σύμφωνα με το eviazoom.gr, την περασμένη εβδομάδα, 26χρονος Πακιστανός έφυγε από το σπίτι του, και πήγε πεζός στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας. Μόλις έφτασε, τηλεφώνησε στην σπιτονοικοκυρά του και της είπε πως δεν είναι καλά και θέλει να αυτοκτονήσει.

Η 45χρονη έσπευσε άμεσα με το αυτοκίνητο στην υψηλή γέφυρα και όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, τον είδε να βουτάει στο κενό. Στην συνέχεια κάλεσε την άμεση δράση και πήγε στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας να καταγγείλει το περιστατικό, ενώ λίγο αργότερα ειδοποιήθηκαν και οι συγγενείς του Πακιστανού, οι οποίοι κατέφθασαν με την σειρά τους, έξω από το Λιμεναρχείο.

Στη θαλάσσια περιοχή, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες έρευνες απο πλωτό του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη με αρνητικά αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή όμως, ο νεαρός άνδρας κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει σώος σε μια νησίδα στη θαλάσσια περιοχή, όπου υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της πόλης. Συνεργείο της εταιρείας του βιολογικού καθαρισμού, εντόπισε τον 26χρονο στη νησίδα και τον μετέφερε με λάντζα στην ξηρά.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, όχι μόνο σώθηκε, αλλά επέστρεψε στο σπίτι του και, προφανώς αποκαμωμένος από την περιπέτειά του, ρίχτηκε στις αγκάλες του Μορφέα, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονταν. O νεαρός Πακιστανός εντοπίστηκε κοιμώμενος από τον αδερφό του, ο οποίος ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και υπήρξε λήξη συναγερμού, ενώ έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Όπως τονίζουν πάντως αξιωματικοί στο eviazoom, είναι περίεργο πως κατάφερε να παραμείνει ζωντανός μετά από μία τέτοια πτώση.

skai.gr