Στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού θα λειτουργήσει και φέτος, για δεύτερη χρονιά, το Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γ\’ Λυκείου.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε οικογένειες του Ηρακλείου που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν δίδακτρα λόγω οικονομικών δυσκολιών και στόχος είναι η ενίσχυση των παιδιών σε μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2015.
Τα μαθήματα θα γίνονται στις ειδικά διαμορφωμένες και εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, στο κέντρο της πόλης (Κοσμά Ζώτου αρ. 2, πίσω από τον Άγιο Δημήτριο).
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα διδάξουν εθελοντές καθηγητές, με μεγάλο μεράκι για τη δουλειά τους, ευαισθησία και δοτικότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνείτε με τον Κοινωνικό Χώρο στο τηλέφωνο 2810-244115, από Δευτέρα ως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.
Οι εγγραφές θα γίνονται ως και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.
Για τη συμπλήρωση της ομάδας των εθελοντών διδασκόντων, το Κοινωνικό Φροντιστήριο αναζητεί έναν φιλόλογο και έναν μαθηματικό. Αν ενδιαφέρεστε να συμβάλετε σε αυτή την προσπάθεια, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810-244115. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook