Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η στάση της Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιάννη Περάκη, για το θέμα της εγκατάστασης των δεξαμενών στο Πλατάνι της Σούδας.
Πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ) η παράταξη 100/5 με επικεφαλής τον Άρη Παπαδογιάννη έκανε σχετικό αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Περάκη για να συμπεριλάβει το θέμα για συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Παρόλο που ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr, ανέφερε ότι παραμένει σταθερός στις απόψεις του ενάντια στην εγκατάσταση των δεξαμενών στην Σούδα, δεν συμπεριέλαβε το θέμα στην ημερήσια διάταξη της Παρασκευής.

Μάλιστα στις δηλώσεις του είχε τονίσει ότι \”…Αν για τον οποιοδήποτε λόγο πρέπει για το θέμα (είτε για κάποια λεπτομέρειά του ή για κάποιο σημείο) να πάρει θέση το Δ.Σ., θα τεθεί κανονικά προς συζήτηση στο Δ.Σ\”.

Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως και ενώ ζητήθηκε από την αντιπολίτευση να συζυτηθεί το θέμα, δεν το συμπεριέλαβε, δημιουργώντας απορίες για την στάση του, ενώ με αυτόν τον τρόπο απέκλεισε τον δημόσιο διάλογο για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. 

Ποια η θέση του κ. Μ. Βλαχάκη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας;
Είναι γνωστό ότι δύο από τα βασικά στελέχη της Δημοτικής Αρχής, οι κ.κ. Μ. Κοτζαμιχάλης και Μ. Βλαχάκης, είχαν επίσης πρωτοστατήσει στο παρελθόν στους αγώνες για την μη εγκατάσταση των καυσίμων στη Σούδα και οι θέσεις τους είναι γνωστές στους πολίτες, οι οποίες όμως δεν έχουν επαναδιατυπωθεί πρόσφατα. 
Το ερώτημα είναι τι στάση θα κρατήσουν αν και εφόσον τεθεί το θέμα σε κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο ή και αν τελικά προχωρήσει το έργο;

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook