​Απίστευτη είναι η παραμόρφωση της Βικτόρια Γουάιλντ, η οποία ξόδεψε 30.000 λίρες για να μοιάσει σε κούκλα του σεξ!

Υπεβλήθη σε ρινοπλαστική, έβαλε μόνιμα εμφυτεύματα στα χείλη της, έκανε μπότοξ αλλά και τρεις αισθητικές επεμβάσεις στο στήθος της προκειμένου να μεταμορφωθεί στο είδωλο των ονείρων της.

\"doll1.jpg\"

\"doll2.jpg\"

Η 30χρονη σεξοβόμβα σκοπεύει να μπει ξανά στο χειρουργείο για να μεγαλώσει κι άλλο το μέγεθος του ήδη τεράστιου στήθους της αλλά και για να τοποθετήσει εμφυτεύματα στους γλουτούς της.

\"doll3.jpg\"
Μάλιστα, το μοντέλο από τις Κάννες πραγματοποίησε την πρώτη της πλαστική επέμβαση στο στήθος στα 23 της χρόνια, την οποία πλήρωσε με χρήματα που είχε εξοικονομήσει από την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ.

Λίγα χρόνια αργότερα, όταν πια είχε κλείσει τα 25, γνώρισε τον σύντροφό της Simon ο οποίος την ώθησε να υποβληθεί και σε άλλες πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει σε… κούκλα του σεξ.

\"doll6.jpg\"
\"doll4.jpg\"
«Ποια δεν θέλει να την αντιμετωπίζουν σαν μία κούκλα; Eίναι τόσο σέξι», δήλωσε η Βικτόρια και πρόσθεσε: «O κόσμος στο δρόμο σταματά και με κοιτά και μου αρέσει που ξεχωρίζω».

Από την εποχή που ήταν μικρή ονειρευόταν να γίνει έτσι…

\"doll5.jpg\"
«Ήμουν πολύ λεπτή και ξανθιά και όλοι με αποκαλούσαν «Barbie». Μισούσα όμως το μικρό στήθος μου. Δεν μου άρεσε η εμφάνισή μου. Είχα κόμπλεξ κατωτερότητας», λέει.

\"doll7.jpg\"
Η Βικτόρια πλέον νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και η αυτοπεποίθηση της είναι αρκετά ανεβασμένη.

\"doll8.jpg\"
«Ο Simon λατρεύει την εμφάνιση μου. Είμαι μία σεξοβόμβα. Ο κόσμος με κοιτάει στον δρόμο και οι άντρες με λατρεύουν. Ο Simon είναι τόσο περήφανος που τραβάω την προσοχή τους».

\"doll9.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook