Αυτή η γάτα έχει προοπτικές να αποκτήσει… φήμη. Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει ήδη πάνω της, καθώς δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο αιλουροειδές. Διαφέρει από τα άλλα καθότι διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να μοιάζει με έναν ήρωα μυθιστορήματος.

Πρόκειται για το «μουστάκι» της. Δηλαδή, ένα σημάδι που έχει πάνω από το ένα χείλος της, το οποίο μοιάζει εκπληκτικά με ανθρώπινο μουστάκι και όχι με οποιοδήποτε, αλλά με το ξεχωριστό και αξιομνημόνευτο –σε όλα τα μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι- του Ηρακλή Πουαρό. Κι όμως, βλέποντας τις φωτογραφίες θα παρατηρήσετε ότι η γάτα από το Νιού Τζέρσει και ο μυθικός Βέλγος ντετέκτιβ διαθέτουν αυτή την εκπληκτική ομοιότητα. Γι’ αυτό άλλωστε, το αφεντικό της, η Κριστίν Γκονζάλεζ, την ονόμασε Stache από το mustache (μουστάκι στα αγγλικά).

Η φωτογραφία της έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω των social media, με πολλούς να αναγνωρίζουν ότι… φέρνει στον Πουαρό, αλλά όχι μόνο. Κάποιοι αναφέρουν κι άλλους διάσημους, από ηθοποιούς μέχρι τραγουδιστές. Βρίσκουν μεγάλη ομοιότητα μεταξύ του Stache και του Τομ Σέλεκ, άλλοι κάνουν λόγο για τον Άντριεν Μπρόντι, μέχρι και για τον Snoop Dog.

Δείτε τη γάτα και θα καταλάβετε…

\"\"

\"\"

Για δείτε τον Stache και τον Ηρακλή Πουαρό και τα συμπεράσματα δικά σας…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook