Το Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Χανίων, (με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.) θα πάρει μέρος  στη δίμηνη καμπάνια «ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης», που γίνεται με πρωτοβουλία της Π.Σ.Ο. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της F.I.S.E. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών) και του Π.Α.ΜΕ., σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

"Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.α. και τα πηγαίνουμε στα γραφεία του Π.Α.ΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων κάθε Δευτέρα απόγευμα 18:00-19:00 και κάθε Τετάρτη πρωί 11:00-12:00. Από εκεί, στο τέλος Οκτωβρίου, θα τα στείλουμε στα γραφεία της «Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών» που εδρεύουν στο εργατικό κέντρο Πειραιά.

Λένε πως «Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις». Η εικόνα με το παλαιστίνιο κοριτσάκι της Γάζας που μετά το βομβαρδισμό του σπιτιού του έψαχνε στα ερείπια να βρει τα βιβλία και τα τετράδιά του, μάλλον ισοδυναμεί με συναγερμό. Η απανθρωπιά, η βαρβαρότητα, η ιμπεριαλιστική θηριωδία δεν έχουν τελειωμό!

Μέχρι στιγμής 565 μαθητές έχασαν τη ζωή τους, τουλάχιστον 3000 τραυματίστηκαν και 277 σχολεία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ισραήλ, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ αιματοκυλούν το λαό της Παλαιστίνης.

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλάι της δολοφονικής κυβέρνησης του Ισραήλ. Υπογράφει μαζί της συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας. Eίναι συνένοχη. Μόνο η αλληλεγγύη μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών.

Ζητάμε τη συμμετοχή όλων και σας καλούμε να μετατρέψουμε το κάθε σχολείο, την κάθε γειτονιά σε ορμητήριο αλληλεγγύης για τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης".