Ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου, το Λονδίνο προσφέρει στους επισκέπτες του αμέτρητες επιλογές κομψής και design διαμονής. Μια από αυτές είναι το ξενοδοχείο Knightsbridge, ένα ξεχωριστό κατάλυμα, που θα σας εντυπωσιάσει με την ξεχωριστή αισθητική του!

Μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Harrods και το εντυπωσιακό Hyde Park, το Knightsbridge φιλοξενείται σε ένα επιβλητικό κτήριο σε έναν ήσυχο, γεμάτο δέντρα δρόμο στην καρδιά της ομώνυμης περιοχής της πόλης.

\"\"

Με την υπογραφή της βραβευμένης διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων, Kit Kemp, οι χώροι του ξενοδοχείου αποπνέουν έναν αέρα σύγχρονης αισθητικής και τολμηρού σχεδιασμού.

\"\"

Πρωτότυπα έργα σημαντικών Βρετανών καλλιτεχνών κοσμούν το σαλόνι, τη βιβλιοθήκη και το lobby, ενώ αυτό που ξεχωρίζει αυτό το ξενοδοχείο, από τα υπόλοιπα, που έχει διακοσμήσει η Kemp είναι τα αφρικανικά γλυπτά και υφάσματα, που αναμειγνύονται με τα ήπια χρώματα στις κουρτίνες.

\"\"

Η κλασσική βρετανική αισθητική της διακοσμήτριας είναι εμφανής στα δωμάτια και τις σουίτες, κάθε μια από τις οποίες έχει την δική της ξεχωριστή προσωπικότητα.

\"\"

Τολμηρά υφάσματα, κομψά πολύχρωμα κεφαλάρια, άνετα μαξιλάρια και μίνιμαλ επίπλωση συνθέτουν την εικόνα των δωματίων, που προσφέρουν ακόμα θέα σε μια από τις πιο γοητευτικές περιοχές του Λονδίνου.

\"\"

Οι λάτρεις της τέχνης θα λατρέψουν το γλυπτό της Carol Sinclair, που υψώνεται σαν σταλαγμίτης από το πάτωμα στον χώρο του lobby.

\"\"

Οι επισκέπτες έχουν έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θεραπείες μασάζ και spa, ενώ ένα από τα highlight του ξενοδοχείου είναι αναμφισβήτητα το απογευματινό τσάι, που προσφέρεται στους κοινόχρηστους χώρους με τη συνοδεία γλυκών ή αλμυρών εδεσμάτων.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook