Βόλος: Έμεινε στον τόπο όταν «αρπάχτηκε» ο σκύλος του με αδέσποτα

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο Βόλο και οδήγησε στον θάνατο ενός 43χρονου άνδρα.

Όλα άρχισαν όταν ο 43χρονος έβγαλε τον σκύλο (ράτσας dogo argentino) του βόλτα. Ξαφνικά συναντήθηκαν με μια αγέλη αδέσποτων και ο καβγάς ανάμεσα στα τετράποδα δεν άργησε να ξεσπάσει.

Μάταια ο ιδιοκτήτης του οικόσιτου σκύλου μαζί με δύο λιμενικούς που βρέθηκαν τυχαία στην περιοχή προσπαθούσαν να χωρίσουν τα ζώα. 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στην προσπάθεια αυτή ο μεγαλόσωμος σκύλος του 43χρονου, κατοίκου της περιοχής, κινήθηκε απειλητικά, κατά των δύο ανδρών του λιμενικού και του ιδιοκτήτη του, που προσπάθησε να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τους δύο άνδρες, καθώς τα αδέσποτα σκυλιά είχαν ήδη απομακρυνθεί.

Το σκυλί είχε εξαγριωθεί τόσο πολύ που δεν ηρεμούσε με τίποτα και έτσι οι λιμενικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα και στη συνέχεια αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν στο πόδι, πυροβολώντας το με πιστόλι.

Μετά από αυτό τα πνεύματα ηρέμησαν και ο ιδιοκτήτης με τον σκύλο επέστρεψαν στο σπίτι τους. Όταν όμως οι γείτονες πήγαν να δουν πώς είναι  ο 43χρονος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Οι λιμενικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Τελικά, το ασθενοφόρο μετέφερε τον 43χρονο άνδρα, στο Νοσοκομείο, λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Μάλιστα αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του. 

newpost.grΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ