Απίστευτες εικόνες κατέγραψε κάμερα της Τροχαίας στην Κίνα. Ο οδηγός ενός φορτηγού χάνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και στη συνέχεια να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου, όπου περίμεναν δεκάδες επιβάτες.


Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το RT, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και έξι ακόμα τραυματίστηκαν. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε πόλη της επαρχίας Χεμπέι στο βορειοανατολικό τμήμα της ασιατικής χώρας. Επιτόπου έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως το σύστημα πέδησης του φορτηγού υπέστη βλάβη, με αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος να μην μπορέσει να φρενάρει έγκαιρα. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως το φορτηγό κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, παρ' όλο που βρισκόταν μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Τα τροχαία δυστυχήματα μέσα σε πόλεις είναι αρκετά συχνά. Η υπερβολική ταχύτητα και η πλημμελής τήρηση των κανόνων οδικής ασφαλείας και κυκλοφορίας αποτελούν τις βασικότερες αιτίες που οδηγούν σε σφοδρές συγκρούσεις οχημάτων και παράσυρση πεζών.

Need Text


zougla.gr