Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν χθες το απόγευμα η Σίσσυ Φειδά, η οποία αποκάλυψε όλα τα μυστικά της εμφάνισής της. Η γνωστή διακοσμήτρια μίλησε στο “Αξίζει να το ζεις!” για τη διατροφή που ακολουθει και την κάνει να διατηρεί τη σιλουέτα της, αλλά και τους τρόπους περιποίησης του προσώπου της.
 
Η Σίσσυ Φειδά που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της δήλωσε πως δεν γυμνάζεται υπερβολικά, απλά φροντίζει να είναι συνεπής. “Κάνω δύο φορές την εβδομάδα γυμναστική. Η δουλειά μού τρώει πολύ χρόνο… Κάνω ενδυνάμωση με βάρη, κάνω pilates… Γενικά εναλλάσσεται το πρόγραμμα κάθε φορά. Πάω σε έναν χώρο, όπου κάνω personal training”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

\"\"

Όσον αφορά στο δροσερό πρόσωπό της και την περιποίησή του, η ίδια συμβουλεύει τις γυναίκες να δώσουν μεγάλη προσοχή στον καθαρισμό του. “Καθαρίζω από πολύ μικρή καλά το πρόσωπό μου πρωί-βράδυ. Είτε έχω μακιγιάζ, είτε όχι το πρόσωπο πρέπει να καθαρίζεται καλά και να βάζουμε και ενυδατική κρέμα”, είπε
 
Ενώ, για τη διατροφή της, η γνωστή διακοσμήτρια εξομολογήθηκε ότι έχει αδυναμία στα ζυμαρικά και δεν αγαπά ιδιαίτερα τα ψητά κρέατα και τα ψάρια. “Γενικά, με έχει βοηθήσει το DNA μου αλλά, όσο περνάει ο καιρός, πρέπει να προσέχουμε σιγά σιγά και το καλοκαίρι, λίγο περισσότερο!”, είπε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook