To Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas, προσκαλεί επιχειρήσεις, οργανισμούς και ερευνητικά εργαστήρια που δραστηριοποιούνται στους τομείς των οικοδομικών υλικών, της νανοτεχνολογίας και του περιβάλλοντος στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων “TCM 2014 Matchmaking Event” που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Minoa Palace Resort & SPA, στoν Πλατανιά Χανίων Κρήτης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες, καθώς και να εντοπίσουν ή να προωθήσουν τεχνολογίες, προϊόντα και τεχνογνωσία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης TCM 2014 και απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε οργανισμούς που αναζητούν συνεργάτες για συμμετοχή σε προτάσεις του Ορίζοντα 2020.

Πιο συγκεκριμένα, το αντικείμενο της εκδήλωσης αφορά:

• Προηγμένα Οικοδομικά υλικά με έμφαση στο Περιβάλλον
• Εξελιγμένα υλικά για φωτοβολταϊκά
• Οργανικά και Ανόργανα Ηλεκτρονικά
Πληροφορίες- Εγγραφές

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με απαραίτητη την ηλεκτρονική εγγραφή μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: http://www.help-forward.gr/tcm ή επικοινωνήστε με τoν κo Γιώργο Παναγόπουλο (Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, τηλ. 210 3607690, email: [email protected])

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook