Photo by Christin Hume on Unsplash
Τώνια Λιοδάκη Τώνια
Λιοδάκη
Δημοσιογράφος
Πρώτη ενημέρωση: 7.00

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί το Ρέθυμνο, στην οποία εμπλέκονται ένας αλλοδαπός ιερέας και η σύζυγός του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο αλλοδαπός ”ιερέας” ο οποίος είναι σλαβόφωνος, μαζί με τη σύζυγο καθώς και έναν ”γιατρό” βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου.

Όμως τα πράγματα περιπλέκονται καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν καταγγελίες πως η ομάδα των τριών, μοιράζουν ψεύτικες υποσχέσεις για θεραπείες με ”μαντζούνια” διαφόρων ασθενειών ακόμα και του καρκίνου και προτάσσοντας ως ιδιότητα αυτή του ιερέα και του γιατρού βρίσκουν εύκολα θύματα πιστούς που έχουν φτάσει σε απόγνωση και ελπίζουν σε μια λύση.

Έγκυρη πηγή μάλιστα, ανέφερε στο Flashnews.gr ότι ο ”ιερέας” με το γιατρό επιχείρησαν να έρθουν σε επαφή με την Μητρόπολη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου προσέκρουσαν όμως σε άρνηση καθώς η δράση τους είναι αν μη τι άλλο ύποπτη και έχει ενδείξεις απάτης.

Ο ιερέας αν και σλαβόφωνος, γνωρίζει πολλές γλώσσες και μιλά άπταιστα ελληνικά. Επιπλέον στην περιοχή όπου έγινε η σύλληψή τους έχουν οργιάσει οι φήμες ότι ο γιατρός που συνοδεύει τον ιερέα είχε και στο παρελθόν συλληφθεί για απάτη στο ίδιο μοτίβο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook