Ο 20χρονος Steven Fisher, είναι ένα γλυκό, αν κρίνουμε και από τη φωτογραφία, νεαρό αγόρι από το Hatfield Garden Village, της Βρετανίας.

Ωστόσο, αν και φαινομενικά αθώος, διατηρούσε δεσμό με τρεις διαφορετικές κοπέλες που φυσικά αγνοούσε η μία την ύπαρξη της άλλης.

Οι Becky Connery, 17 ετών, Lizzie Leeland-Cunningham, 19 ετών και μια ακόμα η οποία δεν επιθυμούσε το όνομά της να δοθεί στη δημοσιότητα, κατάφεραν και ξεσκέπασαν τον άπιστο ο οποίος προδόθηκε από το κινητό του τηλέφωνο. Τα νεαρά κορίτσια, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους και έδωσαν ραντεβού σε μια παμπ προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Εν τω μεταξύ, ο 20χρονος απουσίαζε για διακοπές. Αλλά όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Luton, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: «Όταν μας είδε και τις τρεις του έπεσαν τα μούτρα», είπε αργότερα η Lizzie στην εφημερίδα dailymail. «του είπαμε ότι θέλαμε να του μιλήσουμε και μας είπε ότι μπορούσε κάποια άλλη στιγμή».

Για την ιστορία, ο νεαρός έμεινε πλέον εργένης και οι τρεις «φίλες» ανέβασαν την ιστορία τους στο Twitter όπου και πόσταραν μια κοινή τους φωτογραφία.

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook