Οι αθλητές του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνέχισαν τις θετικές εμφανίσεις και στον δεύτερο αγώνα του "Kayak Greece".

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν για τους αθλητές του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στους Διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όµιλος Αγίου Νικολάου Ζαρλή – Γυάλα στη Σαλαμίνα την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα του "Kayak Greece", στους οποίους το παρών έδωσαν 280 συνολικά αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.
Ο Ν.Ο.Χ. αγωνίστηκε με τους Γιάννη Αντωνίου, Λευτέρη Πολυχρονάκη, Ζωή Παράκη, Εύη Πετράκη, Δέσποινα Σώκου και Μαρία-Ελένη Ασημακοπούλου, κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια, με τους έξι αθλητές να καταβάλλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αξιοσημείωτο είναι πως οι αγώνες διεξήχθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Συνοδός της αποστολής ήταν ο προπονητής του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, Μανώλης Αγγελάκης.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Όμιλο ήταν τα εξής:
 
Χρυσό μετάλλιο
Κ2 Παμπαίδων 200μ.: Γιάννης Αντωνίου - Λευτέρης Πολυχρονάκης
Κ2 Κορασίδων 200μ.: Ζωή Παράκη - Εύη Πετράκη
 
4η θέση
Κ2 Παγκορασίδων 200μ.: Μαρία-Ελένη Ασημακοπούλου - Δέσποινα Σώκου
 
8η θέση
Κ1 Παγκορασίδων 200μ.: Δέσποινα Σώκου
 
16η θέση
Κ1 Παγκορασίδων 200μ.: Μαρία-Ελένη Ασημακοπούλου
 
Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το Τμήμα είναι οι Διασυλλογικοί Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Χαλκίδα, με διοργανωτή τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο στις 5 Οκτωβρίου στο τρίτο και προτελευταίο σκέλος του "Kayak Greece".
Σημειώνεται πως οι προπονήσεις του τμήματος εκμάθησης γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (15:30 - 17:30) και το Σάββατο 10:00 - 11:30.
Στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ μπορούν να εγγραφούν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 ετών και άνω.
 
Αρωγός του τμήματος και για το 2014 είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.


Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.