H Google για πολλοστή μέρα (έχουμε χάσει το λογαριασμό είναι η αλήθεια) επιμένει και εμμένει ότι η Κρήτη είναι οθωμανική.

Καμία αλλαγή, κανένα \”συγγνώμη λάθος\” ή έστω καμία διόρθωση ακόμα και άνευ συγγνώμης για ένα θέμα που έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και περίπου μια εβδομάδα (δείτε εδώ και εδώ)

Στον κολοσσό που προσπαθεί με άλλες υπηρεσίες να μας βεβαιώσει πώς ξέρει πού κουνιέται φύλλο και να αυτοαναδειχθεί στον αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο της πληροφορίας, φαίνεται ότι του διαφεύγει μια σημαντική πληροφορία μια και δεν έχει ενημερωθεί ότι τα τελευταία 117 χρόνια η Κρήτη δεν είναι οθωμανική!

Αυτό όμως που δεν \”καταπίνεται\” με τίποτα, είναι το γεγονός ότι ουδείς φορέας, μα τοπικός, μα περιφερειακός δεν έχει κάνει το παραμικρό, έστω μια επιστολή, ένα τηλέφωνο, κάτι, για να διορθωθεί το όνομα.

Γιατί στην τελική, η Google δεν είναι κρητικής καταγωγής για να το πάρει πατριωτικά. Οι φορείς, οι παρατρεχάμενοι και οι εκπρόσωποι των κατοίκων του νησιού όμως, είναι Κρητικοί. Και θα έπρεπε να έχουν ενοχληθεί. Πολύ. Όμως, ούτε μύτη δεν άνοιξε.

Κανείς από την περιφέρεια Κρήτης, μηδέ ο περιφερειάρχης, μηδέ ο τελευταίος – περαστικός – σύμβουλος, δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι στην πιο γνωστή παγκόσμια μηχανή αναζήτησης το νησί αναγράφεται ως οθωμανικό.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε μέχρι πότε οι υπεύθυνοι (και ανεύθυνοι όποιος ενδιαφερθεί τελοσπάντων) θα σταματήσουν να χορεύουν στο ρυθμό που βαράει η Google.

Δε λέμε παρασέρνει πολύ κόσμο ο ήχος του… βιολιού, αλλά νισάφι!

Για του λόγου το ασφαλές, το κάτωθι είναι σημερινό 18/9 ώρα 17.43

\"\"



Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook