Τα κατάφεραν και πάλι. Οι γνωστοί άγνωστοι, αυτοί που κρύβονται πίσω απο τις κουκούλες τους, αυτοί που τα κάνουν μπάχαλο κάθε φορά που ο λαός διαδηλώνει είτε για να τιμήσει έναν νεκρό όπως τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, είτε για να διεκδικήσει τα δικαιωματά του.

100 κουκουλόφοροι αμαύρωσαν το ειρηνικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Μια ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων με αντιασφυξιογόνες μάσκες, απομονώθηκαν από το ειρηνικό συλλαλητήριο και άρχισαν τους βανδαλισμούς.

\"\"
Στην οδό Σαλαμίνος στο Κερατσίνι έσπασαν ΚΕΠ, υποκαταστήματα τραπεζών και ανταλλακτήριο χρυσού ενώ έκαναν πλιάτσικο σε γνωστό υποκατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας.

Από το μένος τους δε γλύτωσε ούτε το κτίριο του Δημαρχείου στο Κερατσίνι.

Νωρίτερα

Ράγισε καρδιές η Μάγδα Φύσσα στα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο σημείο που δολοφονήθηκε το παιδί της.

Με αξιοπρέπεια και δύναμη στέκεται απέναντι από το μνημείο που στήθηκε στο σημείο που ο Γιώργος Ρουπακιάς δολοφόνησε τον γιο της.

\"\"
\"\"
Την ώρα που το πανί φεύγει και αποκαλύπτεται το μνημείο η μάνα ξεσπά \”σ΄ευχαριστώ που ήσουνα παιδί μας, σ΄ευχαριστώ που ήρθες σ΄εμάς, σ΄ευχαριστώ που είσαι παιδί μας\”. Αμέσως μετά λυγίζει, σκύβει και φιλά το μνημείο ενώ αφήνει ένα δάφνινο στεφάνι.

\”Ο γιος μου ηθελε να σκεφτόμαστε ελεύθερα\” λέει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα και καταχειροκροτείται από τους παριστάμενους.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook