Το σημαντικό για τον Κισσαμικό στο εκτός έδρας ματς με τη Γλυφάδα είναι να διατηρήσει την καλή εικόνα που έδειξε απέναντι στη Νέα Ιωνία, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο. 
Ο 43χρονος τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας μίλησε για το ματς της Κυριακής (21/09, 16:30).
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σημαντικό για εμάς είναι να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και να πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, απέναντι σε μία νεανική ομάδα, που μέσα από τον ενθουσιασμό και τα τρεξίματα των νεαρών παιδιών προσπαθεί να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Για να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι, καθρέπτης είναι το γήπεδο. Πρέπει να δείξεις πάλι τον καλύτερο σου εαυτό μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει η καλή εικόνα της Κυριακής, αλλά και η καλή εικόνα που δείχνουν στις προπονήσεις τα παιδιά. Είμαστε αισιόδοξοι και πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για το θέμα της συνοχής και το εκπληκτικό ξεκίνημα με Νέα Ιωνία, αλλά και για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος όταν στην ομάδα θα προστεθεί και ο Βερόν:

«Εκπληκτικό ήταν για εσάς… Το σημαντικό ήταν η νίκη με καλό σκορ. Μετράει πάρα πολύ ότι η ποιότητα των παιδιών που έχουμε φέτος είναι αρκετά ανεβασμένη. Νομίζω ότι εκεί μπορούμε να καλύψουμε και το ντεσαβαντάζ της συνοχής των πολλών νέων προσώπων στην ενδεκάδα. Σίγουρα και με την παρουσία του Ματίας θα ανέβει η ποιότητα της ομάδας αυτής. Βέβαια ακόμα δεν είναι έτοιμος και δεν θα τον έχουμε την Κυριακή στη διάθεσή μας. Βάσει της καλής εικόνας που δείξαμε σε ορισμένα πεντάλεπτα και δεκάλεπτα του παιχνιδιού με τη Νέα Ιωνία, όχι σε όλη τη διάρκειά του, εκεί πάνω πρέπει να πατήσουμε και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θα μας δώσει και την ουσία του παιχνιδιού, που είναι το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook