Ρε πώς γίνονται έτσι οι τηλεοπτικές παρέες όταν τελειώσουν; Πώς η ματαιοδοξία τελικά επηρεάζει συμπεριφορές και πως ο καιρός φέρνει πάντα στην επιφάνεια τα πραγματικά πρόσωπα των πρωταγωνιστών.
Πώς τελικά τα προσωπεία πέφτουν και γίνονται χίλια κομμάτια. Και μαζί με αυτά διαλύονται οι ψεύτικες ελπίδες, τα όνειρα ακόμη και εικόνες που κάποιοι νομίζουν ότι πουλάνε στον κόσμο που τους παρακολουθεί.
Το παράδειγμα της Καινούργιου με την Ηλιάκη και τον Μουτσινά είναι χαρακτηριστικό.
Και να δείτε πώς στο τέλος αυτή η αόρατη κόντρα θα κάνει κακό και στις δυο. Και στις τρείς θα έλεγα-Προσωπικότητες εννοώ- που εμπλέκονται σε όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες.
Τελικά πόσο δίκιο είχε τότε ο Νότης Χριστοδούλου όταν τα έλεγε και κάποιοι προσπαθούσαν με χτυπήματα κάτω από το τραπέζι τότε να τον χαρακτηρίσουν γραφικό;
Εκ του αποτελέσματος; Είχε πολύ δίκιο.
Ο Μουτσινάς ουδέποτε αγάπησε την Καινούργιου. Απλώς τον βόλευε η αγαθή ξανθιά εικόνα της, τον συνέφερε η υπομονή της και το γεγονός ότι πολλές φορές στον αέρα δεν καταλάβαινε τις προσβολές του ή έκανε πώς δεν τις καταλάβαινε.
Η Ηλιάκη; Ήταν αναγκαίο κακό για τον Μουτσινά. Βλέπετε την τοποθέτησαν τσαμπουκά στην εκπομπή καθώς η μίρλα της και η επιθυμία της να βγεί μπροστά είχε κάνει τόσο την Κορομηλά διευθύντρια προγράμματος τότε αλλά και άλλους να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους.
Από την μεριά της η Καινούργιου ποτέ δεν κόλλησε με την Ηλιάκη. Εκμεταλλεύτηκε την τηλεοπτική αδυναμία που της είχε ο Μουτσινάς και μετά την αποχώρηση της από το Mega, το τέλος της σχέσης της με τον Κατραβά και με το ρίσκο να κάνει κάτι άλλο, επέλεξε να κάνει για μεγάλο διάστημα τον γελωτοποιό.
Η Ήλιάκη από την άλλη έκανε ότι μπορούσε για να μειώσει την Καινούργιου. Βλέπετε η γυναικεία ανασφάλεια που έχει εξαιτίας της εικόνας της… την τύφλωσε και δεν ήταν λίγες οι φορές που έβγαινε κακιά απέναντι στην Καινούργιου.
Δεν είναι λίγες οι αναφορές που ήθελαν την Καινούργιου να ξεσπάει σε λυγμούς στα διαλείμματα της εκπομπής.
Η Καινούργιου μπορεί να είναι ψώνιο με την πάρτη της με την δουλειά της με την εικόνα της αλλά δεν ενοχλεί κανέναν. Στην τελική έχει και λόγο να το κάνει καθώς είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από την Ηλιάκη.
Από την μεριά της η 40άρα σχεδόν Ηλιάκη λειτουργεί ως 25χρονο φιλόδοξο κοριτσάκι με έντονα στοιχεία κακού ανταγωνισμού και φθόνου. Μια αμετροέπεια που της έβγαινε και στον αέρα.
Όσο για τον Μουτσινά; Έβλεπε να πλακώνονται οι δυο τους και απολάμβανε δίπλα στον Δάσκαλο-που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί βγήκε στον αέρα ή μήπως ξέρω πολύ καλά γιατί- το θέαμα.
Απλά αυτό που κάποιοι μαθαίνετε ή ζείτε τώρα σε σχέση με τους πρωταγωνιστές και τις κόντρες τους δεν είναι τίποτε άλλό απο το αποτέλεσμα της σιχαμάρας που είχαν μεταξύ τους και δεν εκδηλωνόταν στο παρελθόν. Δεν έβγαινε προς τα έξω… Και όπως είναι αναμενόμενο τόσο η Ηλιάκη αλλά και η Καινούργιου χαρακτηρίζουν τον Μουτσινά διπρόσωπο… Ε… μάλλον κάτι θα ξέρουν παραπάνω ε;
Ε… ρε γλεντια!!!
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook