Επί 9 μήνες έλεγε στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της αυτοκτόνησε αλλά τελικά αποδείχθηκε πως τον είχε πυροβολήσει εκείνη 

Επί εννιά μήνες θρηνούσε τον άντρα της που είχε «αυτοκτονήσει» στην κρεβατοκάμαρά τους... Τελικά αποδείχτηκε πως ήταν το δικό της χέρι που του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και πάτησε τη σκανδάλη!

Η 34χρονη συζυγοκτόνος στις 14 Μαρτίου του 2013 τηλεφώνησε στην αστυνομία της Καρύστου, αναφέροντας πως ο άντρας της πυροβολήθηκε στο κεφάλι και είναι νεκρός. Τότε, είχαν βρεθεί το πιστόλι με το οποίο φερόταν να είχε αυτοκτονήσει με δύο φυσίγγια στη γεμιστήρα και δίπλα τους ένας κάλυκας από τη σφαίρα που σκότωσε τον 45χρονο.

Όλα επιβεβαίωναν την εκδοχή της αυτοκτονίας, αλλά η λεπτομερής εργαστηριακή εξέταση στα ευρήματα έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το βασικό στοιχείο που «γκρέμισε» τη σκηνοθεσία , είναι ότι δεν ανιχνεύθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του υποτιθέμενου αυτόχειρα, πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει, πιθανότατα την ώρα που κοιμόταν.

Καθώς οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονταν ασταμάτητα, αποδείχθηκε πως δολοφόνος ήταν η 34χρονη γυναίκα, η οποία, αφού κλήθηκε ξανά και ξανά για κατάθεση, τελικά ομολόγησε ότι η ίδια είχε βάλει τέλος στη ζωή του συζύγου της με τον οποίο είχε διαφορές! 

Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά το φόνο, στα δικαστήρια της Θήβας εκδικάζεται η υπόθεση. Η 34χρονη οδηγήθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.