Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε την τιμή να δει ποδοσφαιριστή του να παίρνει μεταγραφή σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Μετά τον Ντίνο Πάγκαλο πέρσι και την πώλησή του στον Πανθρακικό, ήρθε η μετακίνηση του Νίκου Κατσικοκέρη στον Εργοτέλη
.
Ο πρώτος σκόρερ φέτος του Νότιου Ομίλου της Football League 2 με 15 γκολ ανακοινώθηκε για τα επόμενα 3 χρόνια από την ομάδα που εκπροσωπεί την Κρήτη στην Superleague. Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε ως ελεύθερος στην ομάδα του Ηρακλέιου αφού έληγε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Κατσικοκέρη για την μεταγραφή του:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ συγχαίρει τον Νίκο Κατσικοκέρη για τη μεταγραφή του στην Π.Α.Ε. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και του εύχεται καλή επιτυχία.

Η συμβολή του Κατσικοκέρη ήταν καθοριστική για την ομάδα μας να πραγματοποιήσει την πορεία που διέγραψε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 και σίγουρα η συμφωνία του με το φιλικό σωματείο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλε τα 2 προηγούμενα χρόνια αλλά και της δουλειάς που επιτελείται στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι την προηγούμενη περίοδο, ένας άλλος ποδοσφαιριστής που είχε διακριθεί ιδιαίτερα, ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος πωλήθηκε σε ομάδα της Football League, γεγονός που χαροποιεί τα μέγιστα τον Πλατανιά και αποδεικνύει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook