Το 2006 ιδρύθηκε το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Hotelier Tourism Studies & Training, Λειβαδιωτάκης Δημήτριος”, έχοντας σαν στόχο την άρτια και ουσιώδη κατάρτιση των σπουδαστών του, βασισμένη στα πρότυπα του Ελβετικού μοντέλου και με σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Τουριστικής Εκπαίδευσης. Σήμερα, η Hotelier, πλήρως εναρμονισμένη με την Ελληνική Νομοθεσία , το Υπουργείο Παιδείας , και τον ΕΟΠΕΠ, λειτουργεί πλέον ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 με αριθμό αδείας 2100145.

Με ανθρώπινο δυναμικό αποτελούμενο από ικανά στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας, έχοντας την ικανότητα να μεταδώσουν τις θεωρητικές και πρακτικές τους γνώσεις και να διδάξουν στους σπουδαστές πέρα από τη δομημένη εκπαιδευτική ύλη και προσωπικές τους εμπειρίες, με εκπαιδευτικό πρόγραμμα απόλυτα ισορροπημένο σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, εντάσσοντας παράλληλα δραστηριότητες που ενισχύουν την επαγγελματική ηθική και την τουριστική συνείδηση, η Hotelier Tourism Studies & Training αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όποιον ξεκινά την καριέρα του σε μια από τις πλέον υποσχόμενες Βιομηχανίες στον κόσμο, τον Τουρισμό. Τα προγράμματα σπουδών είναι διετή, με έναρξη των μαθημάτων τον Οκτώβριο και λήξη τον Μάρτιο. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις ειδικότητες: Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική Τέχνη και Διοίκηση Ξενοδοχείου-Εστιατορίου.

\"\"

\"\"

\"\"

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας στο Ξενοδοχείο Caldera Creta Paradise στο Γεράνι Χανίων. Οι σπουδαστές παρακολουθούν τα μαθήματα τους σε πραγματικούς χώρους εργασίας καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:30  και τους δίνεται η δυνατότητα διαμονής και σίτισης στους χώρους του ξενοδοχείου (οικοτροφείο εντός του ξενοδοχείου). Μετά από την ολοκλήρωση κάθε σπουδαστικού έτους, οι σπουδαστές πραγματοποιούν υποχρεωτική αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις που εμείς τους προωθούμε.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Επιπλέον, η Hotelier, Tourism Studies & Training, Official με έδρα στο Ξενοδοχείο Caldera Creta Paradise :

  • Είναι πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ACTA σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ACTA ΑΕ, από τις 18/10/2013. (http://www.acta.edu.gr/acta/searchcenter.php?r=17&ACTION=r&id=690)
  • Είναι Επίσημος συνεργάτης με το American Hotel & Lodging Association – AHLA Student Chapters Educational Institute. (https://www.ahlei.org/Partners/International/GAP/GREECE—Hotelier-Tourism-Studies-_-Training/ )
  • Συνεργάζεται με το BHMS Business & Hotel Management School Ελβετίας και το γραφείο του BHMS Ελλάδας. Το BHMS προσφέρει ευέλικτα τμήματα προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους σπουδαστές να ξεκινήσουν διεθνή καριέρα.

Στη Ηotelier Tourism Studies & Training όλο το Διοικητικό και Διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του Τουρισμού και του Επισιτισμού. Από φέτος μάλιστα, θα υπάρχει συνεργασία με το κορυφαίο Έλληνα Chef Patissier Chocolatier, Δημήτρη Χρονόπουλο (ο κ. Χρονόπουλος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Hotelier,  στο τριήμερο Σεμινάριο Υψηλής Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, στις εγκαταστάσεις της Hotelier).  Επιδίωξη της Hotelier είναι να διευρυνθεί η ήδη υπάρχουσα συνεργασία μεταξύ της «Hotelier Tourism Studies & Training, Λειβαδιωτάκης Δημήτρης», και των παραπάνω καταξιωμένων Chef, προσφέροντας πλέον μαθήματα, τόσο στους σπουδαστές της σχολής όσο και σε επαγγελματίες.

\"\"

Επίσης μέσα από τη σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/hotelier.com.gr μπορείτε να δείτε και φωτογραφικό υλικό από όλες τις εκδηλώσεις αλλά και την καθημερινότητα στη Hotelier Tourism Studies & Training, στο ξενοδοχείο Caldera Creta Paradise στο Γεράνι Χανίων.

\"\"

Γνωστοποιείται επίσης, σε όλους τους υποψηφίους σπουδαστές, ότι η Hotelier Tourism Studies & Training, Δημήτρης Λειβαδιωτάκης που λειτούργει στο ξενοδοχείο CALDERA CRETA PARADISE στο Γεράνι και  παρέχει  από το 2006 ποιοτική τουριστική εκπαίδευση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε όλους τους  αποφοίτους της , δεν έχει καμία σχέση με άλλες σχόλες που λειτουργούν στα Χάνια με παρόμοιο όνομα και παρεμφερή προγράμματα σπουδών.

Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος της Hotelier Tourism Studies & Training, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για πληροφορίες εγγραφών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Admission Office, στα τηλέφωνα 2821800803 και 2821071278 ή στο email [email protected] και αυτοπροσώπως στα γραφεία της Hotelier, στο ξενοδοχείο Caldera Creta Paradise στο Γεράνι Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook