Mια νέα αναστολή εκτέλεσης – ακυρωτικός σχηματισμός όπως είναι ο νομικός όρος, έρχεται να περιπλέξει εκ νέου τα πράγματα με το έργο της επέκτασης του δημοτικού πάρκινγκ στην Περίδου.

Η Πανελλήνια Ένωση Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων, υπέβαλε αίτηση ακύρωσης της τελευταίας άδειας δόμησης με προσφυγή στο ΣΤΕ και ως εκ τούτου το έργο αυτό τείνει να γίνει ένα νέο γεφύρι της Άρτας. Το νέο αυτό δεδομένο, έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη αποχώρηση του εργολάβου που δήλωσε “αδυναμία εκτέλεσης” των εργασιών.

Στην αίτηση της ακύρωσης 83 σελίδων, ζητείται η αναστολή εκτέλεσης της νέας άδειας δόμησης που εκδόθηκε, μετά από την δικαίωση της “ΚΥΔΩΝ ΑΕ” από τα διοικητικά δικαστήρια, στις 7 Αυγούστου.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν πολλά και… βασανιστικά, όπως \”ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την αίτηση…\”

 Ο πρόεδρος της ΚΥΔΩΝ Α.Ε Γιώργος Πουλιδάκης, αρκέστηκε σε μια… \”επιδερμική\” ενημέρωση του σώματος για την εξέλιξη αυτή, δεδομένων των ειδικών συνθηκών αλλά και της πολυπλοκότητας του ζητήματος…

\"\"

Ως εκ τούτου, άπαντες συμφώνησαν με την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Εμμανουήλ Καραγιαννάκη, το θέμα να συζητηθεί σε επόμενη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ή σε συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων με το προεδρείο της ΚΥΔΩΝ Α.Ε και τη νομική υπηρεσία του Δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook