Η μέρα που όλοι θαυμαστές της Lady Gaga στην Ελλάδα περίμεναν έφτασε! Απόψε στο ΟΑΚΑ η ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής θα πραγματοποιήσει το φαντασμαγορικό show της στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της The ARTPOP Ball.

Oι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι από το TLIFE που βρίσκεται στο OAKA

\"\"

\"\"

20:40 Το ΟΑΚΑ συνεχίζει να γεμίζει κόσμο ενώ ανάμεσα στους θεατές είναι και πολλοί celebrities που δεν παραλειπουν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media.

Λίγο πριν βγει η Lady Gaga στη σκηνή Djs ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μουσικές τους!

\"\"
Open act στη συναυλία κάνει ο Alex Kavvadias

\"\"

\"\"
Η Lady Gaga αναχώρησε από το ξενοδοχείο τις λίγα λεπτά μετά τις 7 με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο.

\"\"
Μαζί της και η μαμά της Cynthia Louise Germanotta

Δες και βίντεο με την αναχώρηση και τον πανικό που έγινε έξω από το ξενοδοχείο!



\"\"
Οι πόρτες του Σταδίου άνοιξαν στις 18:30

\"\"
Οι θαυμαστές της Lady Gaga άρχισαν να φτάνουν από πολύ νωρίς στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου

\"\"

Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα τραγούδια αυτά άλλωστε θα απολαύσουν και οι θεατές που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ μαζί με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.

\"\"

Το pop icon έχει ξεκινήσει τα live της από την Τετάρτη 10/9 με πρώτο σταθμό το Ντουμπάϊ, πήγε στο Τελ Αβιβ στις 13/9 και στη συνέχεια εμφανίστηκε στις 16/10 στην Κωνσταντινούπολη και το Στάδιο της Τεχνολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης. Η εμφάνισή της στην Ελλάδα ήταν κάτι που περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία αφού δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας.

\"\"

H εκκεντρική τραγουδίστρια έχει φτάσει στην Αθήνα από το βράδυ της Τετάρτης και αφού απόλαυσε στο έπακρο την ελληνική φιλοξενία, ετοιμάστηκε να δώσει απόψε τον καλύτερό της εαυτό!

\"\"

Η συναυλία ξεκινάει στις 9 ενώ οι πόρτες του Σταδίου άνοιξαν στις 18:30 ενώ αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να απολαύσουν την διάσημη τραγουδίστρια και πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz.

tlife.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook