Μια υπόθεση εκβιασμού με… ροζ απόχρωση απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ιταλίας. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες, ένας 70χρονος ιερέας από την Ούμπρια της Ιταλίας κατήγγειλε στην αστυνομία έναν 22χρονο Ρουμάνο για κλοπή, καθώς έπειτα από συνάντηση που είχε με τον νεαρό είχε εξαφανιστεί ο χρυσός σταυρός που φορούσε.

Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ωστόσο, ο 70χρονος Ιερέας αποκάλυψε πως η γνωριμία του με τον 22χρονο ήταν κάτι παραπάνω από αυτή ενός ιερωμένου με έναν πιστό. Σύμφωνα με την κατάθεση του ηλικιωμένου, ο νεαρός τον προσέγγισε ζητώντας του ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Ο ιερέας δεν αρνήθηκε και όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Nazione» τον κάλεσε στην κατοικία του για να του προσφέρει τροφή. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι δύο άνδρες κατέληξαν στο κρεβάτι.

«Μου ζήτησε λίγη τρυφερότητα. Καταλήξαμε στο κρεβάτι και αυνανιστήκαμε. Έπειτα με τράβηξε μια φωτογραφία για ενθύμιο», δήλωσε ο ιερέας στους αστυνομικούς.

Η λήψη αυτή ήταν το ισχυρό όπλο που κρατούσε ο 22χρονος στα χέρια του για να εκβιάσει τον ιερέα απειλώντας τον ότι αν δεν του έδινε 4.000 ευρώ θα δημοσίευε τη φωτογραφία. Όλα αυτά, ενώ ο νεαρός είχε ήδη καταφέρει να κλέψει έναν χρυσό σταυρό από τον 70χρονο.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Ρουμάνο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να δώσει τη δική του εκδοχή στην υπόθεση. Παρόλα αυτά, ο ιερέας ενδεχομένως να μην άντεξε στην ιδέα ότι θα έπρεπε να επανέλθει στις στιγμές που πέρασε με τον νεαρό ενώπιον του εισαγγελέα και έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του 22χρονου υποστηρίζει ότι ο πελάτης του ενεπλάκη σε μία υπόθεση πιο σοβαρή από όσο μπορεί να πίστευε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook