Νέο σεμινάριο με θέμα το “E-COMMERCE” διοργανώνει το Κ.Ε.Κ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στην αγορά. Έμπειρος εισηγητής και ιδιοκτήτης επιτυχημένης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, θα μοιραστεί τις γνώσεις του και θα παρουσιάσει στην πράξη όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος ενδιαφέρεται να εξελίξει το πελατολόγιο, τις πωλήσεις και γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το προϊόν της επιχείρησης του, ή θέλει να ενημερωθεί και να αποκτήσει παραπάνω γνώσεις στον τομέα αυτό. 

Απευθύνεται: Σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να δημιουργήσουν και να διαχειρίζονται μόνοι τους ένα eshop, σε εταιρείες που θέλουν να κατανοήσουν τη λειτουργία του e-commerce για να μπορούν να συντηρούν, να ενημερώνουν και να ανανεώνουν το περιεχόμενο του e-shop τους, σε εταιρείες που έχουν ήδη e-shop και θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στη διαχείρισή του, σε ιδιώτες που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους e-shop, σε όλους όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν μία νέα καριέρα e-shop admins. 

Σκοπός: Με βασικές γνώσεις να μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το δικό του e-shop, με open source εργαλεία, το σεμινάριο επίσης μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε που θέλει να μάθει να διαχειρίζεται ένα τέτοιο κατάστημα. Κριτήρια σωστής επιλογής συνεργατών, είτε προγραμματιστών,εταιρεία φιλοξενίας κ.α. Βάσει του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την έρευνα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) η αξία του ελληνικού e-commerce για το 2013 έφτασε τα 3.2 δισ. ευρώ δλδ αύξηση της τάξης του 25%, αρκετά προβλήματα μπορεί να λύσει συμπληρωματικά με οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα.

Θεματικές Ενότητες :

• Εγκατάσταση Apache, MySQL, PHP σε περιβάλλον Windows 
• Χρήση χώρου φιλοξενίας / Εγκατάσταση CMS! 
• Εγκατάσταση του e-shop με υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας 
• Διαχείριση χρηστών και δικαιωμάτων 
• Τρόποι πληρωμής 
• Εισαγωγή προϊόντων 
• Αγοραστές/ Ασφάλεια δεδομένων
• Διαχείριση παραγγελιών / Εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων και παραγγελιών
• HTML, CSS, PHP για CMS! / Διαμόρφωση προτύπων για e-shop 
• Extensions για e-shop, εγκατάσταση και χρήση

Διάρκεια σεμιναρίου: Δευτέρα, Τετάρτη 6/10 έως 22/10 και ώρες 17:00μμ – 21:00 μμ 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, στην Κορωναίου 14 3ο όροφο. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Κόστος προγράμματος: 120 ευρώ.

Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Λεονταράκης Κυριάκος, Τηλ.κέντρο: 2810302730, Fax:2810227189 . e-mail: [email protected] [email protected] web: www.katartisi.gr fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes 

Εισηγητής: Ο Γιάννης Σουρανάκης γεννήθηκε το 1984 στο Ηράκλειο. Είναι ιδιοκτήτης της CJWEB μίας νέας άκρως αναπτυσσόμενης δυναμικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της διαφήμισης.