Με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, έφυγε από το γραφείο του Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο 65χρονος που το πρωί της Παρασκευής τραυμάτισε με πιστόλι την 53χρονη στο σπίτι της στο Γάζι (δείτε εδώ)

Ο 65χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη, αρνήθηκε ότι πυροβόλησε την 53χρονη εσκεμμένα και υποστήριξε ότι το όπλο του εκπυρσοκρότησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο 65χρονος ανέφερε ότι άκουσε έναν θόρυβο στο υπνοδωμάτιο, μπήκε μέσα, όμως επειδή ήταν σκοτάδι, γλίστρισε και το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι τραυμάτισε την 53χρονη ενώ στο άκουσμα τον πυροβολισμών φοβήθηκε και έφυγε.

Η 53χρονη, δήλωσε στους αστυνομικούς, ότι ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι της είδε τον εν διαστάσει σύζυγο της και ότι η ίδια αιμοραγούσε.

Η γυναίκα είχε μετακομίσει στο Γάζι πρόσφατα, μετά απο χωρισμό απο τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος φέρεται ότι πήγε στον Αλμυρό Ποταμό και πέταξε το όπλο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες (19.09.2014) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, ένας 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα ο 65χρονος χθες το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Γαζίου, πυροβόλησε (εντός οικίας) την 53χρονη με πιστόλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 65χρονος, ενώ μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του περιστατικού βρέθηκε και κατασχέθηκε, βολίδα διαμετρήματος cal 22.

Η 53χρονη μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook