Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα σε σχέση με τα χρήματα που του οφείλονται από τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Ερόλ Μπουλούτ. 
Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Γιάννη Μαρακάκη κατέθεσε ένσταση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία ζητάει την επανεξέταση του φακέλου του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με τα έγγραφα που έχει καταθέσει για την εξόφληση του Μπουλούτ. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαρακάκη αναφέρει τα εξής : 
«Πρόσφατα ενημερωθήκαμε πως η «ΠΑΕ Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» αδειοδοτήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο παρά το γεγονός ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος γνώριζε ότι εκκρεμούν ληξιπρόθεσμες οφειλές της, ύψους € 131.513,00, προς τον κ. Erol Bulut (Ερόλ Μπουλούτ).
Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί εξοφλήσεως ή έστω ρυθμίσεως των οφειλών της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή είναι ψευδής.
Για τον λόγο αυτό, κατετέθη ένσταση ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Ε.Π.Ο για επανέλεγχο του σχετικού φακέλου της ΠΑΕ και ενδελεχή επανεξέταση όλων των υποβληθέντων παραστατικών της.
Αναμένουμε συνεπώς να εφαρμοστεί στο ακέραιο ο Κανονισμός αδειοδοτήσεων και στη περίπτωση της «ΠΑΕ Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» και κυρίως να λάβει γνώση των ανωτέρω η UEFA».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook