Η διάσημη ηθοποιός Kim Kardashian, η χολιγουντανή ηθοποιός, Vanessa Hudgens και η Αμερικανίδα αθλήτρια Hope Solo, είναι τα νέα «θύματα» του χάκερ των διασημοτήτων, αφού γυμνές φωτογραφίες τους είδαν το «φως» της δημοσιότητας το Σάββατο και πλέον, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Η δημοσιοποίηση του φωτογραφιών είναι «έργο» του άντρα ο οποίος στα τέλη του περασμένου μήνα, ανέβασε στο Διαδίκτυο γυμνές εικόνες περισσότερων από 100 celebrities, μεταξύ των οποίων της Kate Upton και της βραβευμένης με Όσκαρ Jennifer Lawrence, για την οποία υποστηρίζει ότι έχει και sex tape στη διάθεσή του, το οποίο και «προσφέρει» έναντι ανταλλάγματος!

Οι νέες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες 4chan and Reddit, ωστόσο, έπειτα από τον πανικό που προκλήθηκε με το σκάνδαλο τον Αύγουστο, «κατέβηκαν» γρήγορα και από τα δύο site.

Το FBI ερευνά την υπόθεση, ενώ για την ώρα κανένας από τους εκπροσώπους των νέων θυμάτων, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Δυστυχώς, για την 25χρονη Hudgens είναι η τρίτη φορά που γυμνές φωτογράφίες της κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Kim KardashianVanessa Hudgens
Hope Soloprotothema.gr