Σε μία σημαντική κίνηση προέβει σήμερα ο Όμιλος της ATTICA Group καθότι σύμφωνα με επείγουσα επιστολή που εστάλη σήμερα, το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας ανακοίνωσε την υλοποίηση της εξαγγελίας για κατάργηση από 1ης Ιουνίου 2011 ορισμένων τελών και κρατήσεων υπέρ τρίτων που επιβάρυναν έως σήμερα το ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Η Attica Group με άμεση ανταπόκριση, χαιρετίζει την κίνηση αυτή, η οποία αποτελεί ένα σημαντικότατο βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής ακτοπλοΐας, και ανακοίνωσε ότι από 01.06.2011 μειώνονται ανάλογα οι ακτοπλοϊκοί ναύλοι του Ομίλου. Με τον τρόπο αυτό, ο Όμιλος Attica μετακυλύει στο ακέραιο το όφελος από τη μείωση των κρατήσεων στον τελικό καταναλωτή όπου θα κυμανθεί απο 5.3% έως 5.7%.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ATTICA Group, κος Διονύσης Θεοδωράτος τόνισε στο Flashnews.gr ότι \” η κατάργηση ορισμένων από τα τέλη είναι ένα πολύ θετικό βήμα όπου θα ενισχύσει την επιβατική κίνηση και θα συμβάλλει εν τέλει στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιωτικών μας περιοχών, ενώ πρέπει να επεκταθεί η κατάργηση και σε άλλες κατηγορίες τελών που επιβαρύνουν το κόστος του εισιτηρίου\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook