Μάλλον διασκεδάζουν παρά παίρνουν στα σοβαρά τις φήμες που τους θέλουν τον τελευταίο καιρό χωρισμένους! Όχι μόνο δεν είπαν αντίο ο ένας στον άλλον αλλά συνεχίζουν να είναι μαζί και αχώριστοι!

Ο λόγος για την Πάολα και τον Μιχάλη Ποζίδη οι οποίοι εμφανίστηκαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό σόου του Cirque du Soleil «Quidam».

Η τραγουδίστρια έφτασε στον χώρο έχοντας στο πλευρό της συνεχώς τον επιχειρηματία με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια. Πρόκειται για τον επιχειρηματία του οποίου η οικογένεια διατηρεί μεγάλα νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη. Κάπως έτσι άλλωστε έγινε και η γνωριμία του ζευγαριού που έδειχνε να είναι πολύ ευτυχισμένο.

Μόνο που πριν από λίγες εβδομάδες άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που τους ήθελαν να περνούν κρίση η οποία μάλιστα τους έφτασε στο σημείο –σύμφωνα πάντα με τις φήμες- να χωρίσουν.

Τα ίδια «σενάρια» ήθελαν τον Μιχάλη Ποζίδη να μάζεψε τα πράγματά του ύστερα από έντονο καβγά τους από το σπίτι όπου συζούσαν και να έφυγε οριστικά από τη ζωή της τραγουδίστριας. Κάτι που όπως θα δείτε από το φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε για εσάς, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Δείτε τους στην πρόσφατη έξοδό τους στο ΟΑΚΑ...gossip-tv.gr