Ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης κέρδισε την καρδιά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Εκείνη χώρισε το σύζυγό της και εκείνος ακύρωσε τον αρραβώνα του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τις πληροφορίες μεταφέρει η εφημερίδα Real της Κυριακής και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά γεγονότων στη ζωή της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, μετά το πρόσφατο πολύκροτο διαζύγιό της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου είναι ζευγάρι με τον νεαρό βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη. Πρόκειται για τον νεότερο βουλευτή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2012.Το πολύκροτο διαζύγιο
Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του συζύγου της Βασίλη Παπαϊωάννου, ζητώντας τη μετοίκησή του από τη συζυγική στέγη -και πατρικό της σπίτι- και την προσωρινή επιμέλεια του 11χρονου γιου τους.
Το διαζύγιο της βουλευτού έχει γίνει θέμα έντονης συζήτησης εξαιτίας των σκληρών καταγγελιών που διατυπώνει η 48χρονη πολιτικός σε βάρος του 61χρονου μηχανικού.
Δικόγραφο-βόμβα: Απειλές, αρπαγή χρημάτων και εκβιασμοί
Με το δικόγραφο-βόμβα που κατέθεσε η κυρία Ασημακοπούλου κατηγορεί τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, αρπαγή χρημάτων, απειλές και εκβιασμούς, με στόχο να τελειώσει την πολιτική της καριέρα, ενώ τον επικρίνει για βάναυση συμπεριφορά κατά της μητέρας της -και πεθεράς του- η οποία διαμένει στην ίδια οικία.
Αποκαλύπτει δε ότι προκειμένου να προστατευτεί από τις ακραίες ενέργειες και τις χειροδικίες του κ. Παπαϊωάννου ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι είναι δίπλα της οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστεί.
Αμηχανία στη ΝΔ
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αμηχανία στην ηγεσία της Ν.Δ. και κανείς δεν ανέμενε ότι θα τολμούσε να περιγράφει με τόσο σκληρές λεπτομέρειες την προσωπική της ζωή και τη συμπεριφορά του συζύγου της.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Εκτοτε χυδαιολογεί διαρκώς εναντίον μου και εναντίον της μητέρας μου, τις λίγες ώρες που είναι στο σπίτι και επαναλαμβάνει τις απειλές του. Την Τρίτη 15 Ιουλίου όταν ο καθ' ου επέστρεψε στο σπίτι αργά το μεσημέρι προέβη σε πράξη ενδοοικογενειακής βίας. Αρχισε να φωνάζει και εξυβρίζοντάς με χυδαία με κλότσησε βίαια, δημιουργώντας μου μώλωπα στο πόδι, και κινήθηκε ξανά απειλητικά εναντίον μου. Το επεισόδιο είδε η μητέρα μου από το παράθυρο του σαλονιού, καθώς ερχόταν στο σπίτι έχοντας ακούσει τις φωνές μας. Λόγω της ιδιότητάς μου δεν κάλεσα επίσημα την Αστυνομία, αλλά ενημέρωσα από το κινητό μου τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων και του ζήτησα να με καθοδηγήσει σε περίπτωση μελλοντικής επίθεσης. Ο διευθυντής μού είπε ότι θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του απευθείας για ό,τι συμβεί».
Αποκαλύψεις για το παιδί
Και συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στο δικόγραφο: «Το δείγμα της αδιαφορίας του καθ´ ου για το δικό μας τέκνο έρχεται σε συνέχεια της αδιαφορίας που επιδεικνύει στην κόρη του από τον πρώτο του γάμο όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι. Οταν η κόρη του διέμενε στα Γιάννενα ουδέποτε ασχολούνταν μαζί της, παρά μόνον τυχαία και κατ´ εξαίρεση», γράφει η κυρία Ασημακοπούλου «καρφώνοντας» άγρια τον σύζυγό της και προσθέτοντας: «Η κόρη του πλέον διαμένει στο εξωτερικό και ο καθ´ ου επικοινωνεί μαζί της σπανιότατα, 1 με 3 φορές τον χρόνο, συνήθως κατά παρότρυνση δική μου».

«Η πεθερά μου, με την οποία διατηρώ άριστη σχέση, είναι προχωρημένης ηλικίας. Παρά την καλή της διάθεση, η επαφή της με το παιδί είναι περιορισμένη καθότι πάσχει από βαρηκοΐα. Λόγω του μορφωτικού της επιπέδου αδυνατεί να βοηθήσει το παιδί με τα μαθήματά του. Οταν βρίσκεται εντός της οικίας η ενασχόλησή της είναι το μαγείρεμα και ενίοτε μαζεύει χόρτα ή ασχολείται με τον κήπο. Το παιδί ουδέποτε διαμένει στο σπίτι της πεθεράς μου», γράφει η κυρία Ασημακοπούλου.

Σε διάσταση από το 2011
Εκείνο που έχει κινήσει την περιέργεια και την απορία πολλών είναι γιατί ενώ το ζευγάρι βρίσκεται ουσιαστικά σε διάσταση από το 2011 και ουδέποτε στο μεταξύ βελτιώθηκε η κατάσταση ανάμεσά του, παρέμεινε μαζί, πιθανόν για χάρη της πολιτικής εικόνας της κυρίας Ασημακοπούλου και την αποφυγή των σχολίων της κοινής γνώμης

iefimerida από Real News