Το Νέο της Τηλεοπτικό πρόγραμμα παρουσίασε η Νέα Τηλεόραση Κρήτης την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου στις 9:00 το βράδυ, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Avra Imperial Beach Resort & Spa στο Κολυμβάρι Χανίων.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε ενώπιον εκπροσώπων θεσμικών φορέων, εκπροσώπων του χώρου των media και της διαφήμισης, επιχειρηματιών καθώς και του τηλεοπτικού κοινού.

Το πρόγραμμα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015, ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου με προτεραιότητα την ενημέρωση και ειδικότερα την τοπική ειδησεογραφία, την ποιοτική ψυχαγωγία και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, η νέα επικοινωνιακή ταυτότητα, βασισμένη στην εναλλαγή χρωμάτων έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τους τηλεθεατές όσο και στο να αναδείξει την διαφημιστική προβολή των επιχειρήσεων που επιλέγουν τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης για την προβολή τους.

Για άλλη μια φορά το πρόγραμμα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις εσωτερικές παραγωγές και στην αξιοποίηση του προσωπικού του σταθμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμους και πολλοί από τους τοπικούς φορείς της Κρήτης.

\"\"

\"\"

\"\"

Δείτε το βίντεο του νέου προγράμματος του Σταθμού


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook