Φρικιαστικές σκηνές αντίκρυσαν αστυνομικοί της κομητείας του Παλμ Μπιτς στην Πολιτεία της Φλόριντα όταν πραγματοποίησαν έφοδο σε κατοικία ατόμου που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο 55χρονος Νταγκ Ουέστκοτ είχε τοποθετήσει περίπου 50 ψόφιες γάτες σε τέσσερα διαφορετικά ψυγεία, ενώ διατηρούσε ακόμα 35 ζωντανές.

Κιβώτια και σακούλες απορριμμάτων ξεχείλιζαν από κόπρανα και ούρα που καθιστούσαν τη μυρωδιά του χώρου ανυπόφορη με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φορέσουν προστατευτικές μάσκες. προκειμένου να μπουν στο σπίτι, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα The Palm Beach Post.

Οι γείτονες του 55χρονου κάνουν λόγο για παράξενη συμπεριφορά εκ μέρους του καθώς είχε την τάση να κυκλοφορεί χωρίς να φοράει μπλούζα και να προσπαθεί να δίνει μικρά δωράκια στα παιδιά.

Οι τοπικές Αρχές εξετάζουν τι θα γίνει με τις 35 ζωντανές γάτες με τον Ντέιβιντ Ουαλέσκι, υπεύθυνο της Αρχής προστασίας των ζώων στην κομητεία του Παλμ Μπιτς, να αναφέρει ότι ο Ουέστκοτ αρνήθηκε να τις αποχωριστεί.

Την τύχη των γατιών θα αποφασίσει δικαστήριο εντός τριάντα ημερών.

Στο παρελθόν ο Ουέστκοτ είχε εργαστεί ως υπεύθυνος σε κατάστημα Pizza Hut, ενώ το 1994 και το 2000 είχε θέσει υποψηφιότητα για τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Φλόριντα. Τουλάχιστον δεν εξελέγη.

econews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook