Ροδωπού και Α.Ε. Κυδωνίας έγιναν οι επόμενες ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στους \”16\” του Κυπέλλου Χανίων.
Για τον 2ο όμιλο το συγκρότημα του Γιάννη Κελαϊδή επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ιωνίας 2000 με 5-0. Στο 20\’ το σκορ ήταν ήδη στο 0-4 με τα γκολ των Ρουστέμι (1\’), Παπαδημητρίου (5\’), Μαριανάκη (15\’) και Αράπη (20\’), ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 60\’ ο Άλλα.
Για τον ίδιο όμιλο η Δόξα, που είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση, επικράτησε εκτός έδρας του Α.Σ. Απτέρων με 3-1, με γκολ των Σφακιωτάκη (σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική), Περράκη (έφτασε τα 7 γκολ στον θεσμό) και Κένγκα (εξελίσσεται σε δεινό σκόρερ, πετυχαίνοντας γκολ για 4ο σερί ματς). Η ομάδα των Παχιανών έφτασε τα 26 γκολ σε 6 ματς Κυπέλλου. 
Στον 7ο όμιλο την 2η θέση και το… εισιτήριο για την επόμενη φάση εξασφάλισε η Α.Ε. Κυδωνίας, που έγινε η δεύτερη ομάδα της Β\’ Κατηγορίας που το καταφέρνει αυτό μετά τον Απόλλωνα. Οι παίκτες του Κυριάκου Γρηγοράκη νίκησαν για δεύτερη φορά τον Παγχανιακό, με 2-0 στον Αλικιανό. 
Με πρωταγωνιστή τον Αντ. Αμαραντίδη (φωτ. αρχείου από Ν. Μουδάκη) που πέτυχε και τα δύο γκολ, φτάνοντας τα 5 στη διοργάνωση, ο Ερ. Πλατανιάς επικράτησε με 2-0 της ΕΘΚ στα Καθιανά.

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook