Τον Μάιο επί ημερών ακόμα του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία ο Πλατανιάς είχε δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

\"\"

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αργεντινός βραχύσωμος μέσος (γεν. 1992) Σαντιάγκο Σακόν, που συμμετείχε στα φιλικά με Κισσαμικό και Επισκοπή, αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε. Παρ\’ όλα αυτά ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πρώτη αντίπαλο του Α.Ο. Χανιά στο πρωτάθλημα της Football League, Ερμιονίδα. Εκεί πέρα θα έχει συμπαίκτη τον πρώην αρχηγό του Πλατανιά Μηνά Τζανή, που \”μετακόμισε\” στους \”νεοφώτιστους\” από τον Ηρακλή Ψαχνών.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν τότε σε αυτά τα φιλικά (πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ) κανείς δεν μπόρεσε να κερδίσει μία θέση στο \”ερυθρόλευκο\” ρόστερ.
Ο Ιταλός αμυντικός Ματία Τσινκουίνι από την Ένωση Παραλιμνίου μετεγγράφηκε στη Νέα Σαλαμίνα, ο Μαρκ Ασίγκμπα από τον Φωκικό πήγε στην Παναχαϊκή, ενώ οι Χρήστος Βουρβαχάκης (Επισκοπή), Ανέστης Νάστος (Παναιγιάλειο) και Νίκος Τρανουλίδης (Πανλευκάδιο) παρέμειναν στις ομάδες τους τελικά. Τέλος, ο Πάτο επέστρεψε στην Παναχαϊκή, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook