Τον… δρόμο στη μεγάλη ομάδα για νίκη επί του Παναθηναϊκού έδειξε η Κ20 του Πλατανιά!
Το συγκρότημα του Νίκου Μαναρώλη πάει να δημιουργήσει παράδοση απέναντι στους \”πράσινους\”, αφού νίκησε σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με 4-3, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν ο Πλατανιάς είχε επιβληθεί με 4-1. 
Στο 6\’ ο Παπαδάκης με σουτ άνοιξε το σκορ, για να… απαντήσει για τον Παναθηναϊκό ο Ηρακλειώτης επιθετικός Χαλκιαδάκης στο 12\’.
Στο 38\’ ο Τσοντάκης με ιδανικό τελείωμα \”κρέμασε\” τον Λαμπίρη για το 2-1, αλλά στο 44\’ ένας άλλος Κρητικός, ο Ρεθυμνιώτης Μυρθιανός, ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους.
Το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ήταν… δραματικό, με τον Πεταυρτάκη να κάνει το 3-2 στο 80\’ από προσπάθεια του Φιγκέιρα και τον Παναθηναϊκό να φέρνει για τρίτη φορά το ματς στα ίσα με πέναλτι του Τούντορ στο 85\’.
Τη νίκη στη Χανιώτικη ομάδα χάρισε στο 88\’ ο Γιακουμάκης (φωτ. αρχείου από Ν. Μουδάκη) με ωραίο σουτ στο 88\’.
Πλατανιάς: Ευθυμάκης, Ντεντάκης, Χαλκιαδάκης, Τσίτας, Γαλανίδης, Κοκκινάκης, Στεφανίδης, Πεταυράκης, Παπαδάκης, Κοντορινάκης, Τσοντάκης.
Έπαιξαν και οι Σέχου, Φιγκέιρα και Γιακουμάκης.
Παναθηναϊκός: Λαμπίρης, Τούντορ, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Ζούλης, Μπαλατούρας, Μπαμίχα, Αγγελόπουλος, Χαλκιαδάκης, Λάμπρου, Υμεράι.
Έπαιξαν και οι Γεροκωνσταντής, Νιούμαν και Ζαφειράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook